Å vite hvilke printerpatroner du trenger i printeren din er svært viktig. Om du bestiller feil patroner kan det koste deg penger eller tid når du må levere patronene tilbake. Tonerkassetter og blekkpatroner er to helt forskjellige typer patroner som begge har ulike fordeler og ulemper. Denne guiden vil ta for seg noen av de viktigste tingene du trenger å vite for å finne passende printerpatroner til din printer.

Hva er forskjellen på tonerkassetter og blekkpatroner?

Blekkpatroner inneholder væske og kan brukes i blekkskrivere, mens tonerkassetter inneholder pulver og kan brukes i laserskrivere.

Fordeler og ulemper med blekkskrivere

Blekkskrivere passer bra til familier og på små kontorer som ønsker å gjøre utskrifter. Blekkskrivere har muligheten til å skrive ut tekst og bilder i svart og hvit eller i farger. Om du har planer om å skrive ut i mindre volum på en jevnlig basis passer en blekkskriver utmerket. En ulempe med blekkskrivere er at det kan koste deg mye for blekkpatroner om du utfører et stort volum av utskrifter. Laserskrivere egner seg og lønner seg best når det kommer til utskrift av større volum

Laserprinter fordeler og ulemper

Forbrukere som utfører et stort volum av utskrifter vil mest sannsynlig gå for en laserprinter. Disse typer printere egner seg bra for litt større selskaper eller skoler som gjør mye utskrifter av dokumenter. Ulempen med laserprintere er at utskrift av bilder er en del dårligere enn det du oppnår med en blekkskriver. Om du er en fotograf som ønsker bilder av høyest kvalitet er blekkskrivere derfor anbefalt.

Trenger du tonerkassetter eller blekkpatroner?

Om du trenger nye tonerkassetter eller blekkpatroner kan du besøke Inkpro.no. Inkpro har blekkpatroner og tonerkassetter av super kvalitet. Du finner kjente merker som Brother blekkpatroner, Canon, HP og lignende. Hos Inkpro finner du også tonerkassetter til alle typer laserskrivere.