Det finnes et hav av kontinentalsenger på markedet. Og nesten like mange som selger dem.

Bedrenaetter.no er en av dem som tilbyr denne type senger. Det som kjennetegner en kontinentalseng, er at den blant annet er bygget opp av tre lag med madrasser. Kontinentalsengen Jupiter er ikke noe unntak.

Den ene madrassen av tre på denne modellen er en fjærmadrass. Fjærene som er valgt i denne modellen er såkalte pocketfjærer som har den evnen at de tilpasser seg kroppens form og vekt.

Jupiter er spesialtilpasset to personer ved at den har to madrasskjerner samlet i ett trekk. Dette gir muligheten for to personer med forskjellig vekt å utnytte sengens komfort. Fjærene er omkranset av polyetherskum, et holdbart materiale som også har den egenskapen at den leder overskuddsvarmen bort fra madrassen.

Jupiter skiller seg ut fra mengden på flere områder enn fjærvalget. Den har også en 8 centimeter treramme rundt rammemadrassene.

Fjærmadrassen er inndelt i fem ulike komfortsoner. Fordelen med dette er at man da har tatt hensyn til at alle har sin spesielle posisjon når de sover. Nakke, skuldre, korsrygg og hofter har alle sine spesielle behov når det kommer til støtte. Noe denne sengen tar høye for.

Men, det er ikke bare fjærmadrassen som er viktig i en kontinentalseng. Alle tre madrassene spiller sin rolle i harmonien. Rammemadrassen er ikke noe unntak. Dette er den nederste madrassen av tre, og danner grunnlaget for sengens komfortnivå. Den er selve fundamentet i sengen.

Rammemadrassen som er valgt i Jupiter har en skumkjerne som skaper et stabilt og støttende leie.

Øverst i sengen ligger overmadrassen. Overmadrassen i Jupiter er på hele 6 cm og produsert i Latex. Latex er kjent for å være et materiale som er både ventilerende og pustende. Du vil oppleve at temperaturen i Jupiter alltid er på et komfortabelt nivå.

Les mer om kontinentalsenger her.