Vi alle liker en så stor seng som mulig, selv om det kanskje ikke hele tiden er like praktisk og nødvendig som vi innbiller oss. Først er det jo greit å se det an i forhold til rommet ditt, om det virkelig passer der inne. For det er ikke alle rom som man bør plassere en gedigen kontinentalseng i akkurat, men heldigvis finnes det også andre størrelser man kan og bør vurdere. For eksempel kan en 140×200 seng være midt i blinken for mange. Den er akkurat stor nok for å passe til to personer, samtidig som den ikke tar all verdens med plass. Så er den også ofte billigere enn de aller største sengene, så det bør være et reelt alternativ.

Det er også det at du bør kjøpe en seng som passer rent stilmessig inn. Det kan enten være angående størrelsen, men kan også gjelder farge, form eller hva slags sengetøy du benytter deg av. Så da er det naturligvis mye å tenke over, og da kan det være fornuftig å følge lenken. Da vil du nemlig komme til butikken Bedre Netter, en dansk butikk som spesialiserer i senger, og som også lager sine egne. Der finner du noe av det største utvalget av senger som du kan finne i Norge, i hvert fall når det er snakk om den kvaliteten som de leverer også. Vi anbefaler virkelig at du tar en titt på det du kan kjøpe der, om det er sånn at du skal ha en ny seng i nær fremtid.

En 140×200 seng for deg

Det er alltid vanskelig å velge hvilken seng man skal kjøpe, spesielt om man gjør det på nettet. Det er så mye man må tenke på, og et problem er jo ikke minst det at man ikke får testet sengen som sådan. Man kan ikke ligge i den, eller sitte på den, før man bestiller. Men det har Bedre Netter funnet en løsning på, ved at de rett og slett tilbyr deg 100 dagers prøveperiode på sengen du kjøper. Du har altså god og lang tid til å teste sengen, og vurdere om den passer for deg og din kropp. Om du av en eller annen grunn er misfornøyd så kan du kanskje bytte fastheten på sengen? Det er noe butikken ordner for deg, så trenger du ikke å pakke den sammen og sende den i retur.

For det er ikke sånn at du trenger å tenke på en ekstra kostnad i samband med frakten når du bestiller sengen, fordi det er gratis! Du kan altså bestille en seng med verdi på flere tusen kroner, og om du ikke liker den, så kan du bare sende den tilbake, og du har ikke brukt noen penger på det!

Og om du er fornøyd med sengen, og vil beholde den, men finner den billigere noe annet sted, så har du prisgaranti hos Bedre Netter. Da får du rabatt på ditt kjøp, og da blir det veldig mange gode grunner til å handle der!