Det finnes mange nettsteder som spesialiserer seg på å anmelde seksuelle hjelpemidler, fra individuelle bloggere til større, mer kommersielle nettsteder. Her er noen eksempler:

 1. Oh Joy Sex Toy (ohjoysextoy.com): Dette nettstedet kombinerer anmeldelser av seksuelle hjelpemidler med kunstneriske illustrasjoner. Det ble opprettet av Erika Moen og dekker et bredt spekter av produkter, fra tradisjonelle sexleketøy til bøker om seksuell helse.
 2. Hey Epiphora (epiphora.com): En erfaren og kjent blogger i sexleketøy-anmeldelsesverdenen, Epiphora er kjent for sine grundige og ærlige vurderinger.
 3. Erotikkguiden (erotikkguiden.org): Den kjente nettsiden Erotikkguiden er en annen veteran i sexleketøy-anmeldelsesverdenen, og de fokuserer spesielt på nytelsen sexleketøy, men også på sikkerhet og kvalitet. De utfører grundige tester.
 4. The Big Gay Review (thebiggayreview.com): Dette nettstedet fokuserer på anmeldelser av sexleketøy fra et homofilt manns perspektiv.
 5. Good Vibrations (goodvibes.com): Mens Good Vibrations først og fremst er en butikk, har de også en blogg og seksjon med anmeldelser. Deres ansatte har omfattende kunnskap om produkter og deler ofte sin ekspertise.
 6. Lovehoney (lovehoney.com): Dette er en annen forhandler, men de har et stort fellesskap av brukere som regelmessig legger inn detaljerte anmeldelser av produkter de har kjøpt.
 7. SheVibe (shevibe.com): En populær online sexleketøybutikk som også inneholder mange produktanmeldelser.
 8. Slutty Girl Problems (sluttygirlproblems.com): Dette nettstedet gir en bredere diskusjon om seksualitet, men inneholder også anmeldelser av seksuelle hjelpemidler.

Nettsider som fokuserer på anmeldelser av seksuelle hjelpemidler, ofte referert til som sexleketøy, gir innsikt i produkter som er designet for å forbedre eller utfylle seksuell nytelse og opplevelse. Slike nettsider kan inneholde følgende typer innhold:

 1. Produktanmeldelser: Detaljerte beskrivelser av et produkt, dets funksjoner, hvordan det fungerer, og anmelderens personlige opplevelse med produktet.
 2. Brukeropplæring: Veiledning om hvordan man bruker produktet på en sikker og effektiv måte.
 3. Materialinformasjon: Informasjon om hvilke materialer produktet er laget av, eventuelle allergier eller sensitiviteter å være oppmerksom på, og hvordan man skal rengjøre og vedlikeholde produktet.
 4. Fotografier og Videoer: Visuelle gjengivelser av produktet, ofte fra flere vinkler, for å gi leseren en bedre forståelse av produktets størrelse, form, og funksjon.
 5. Prissammenligning: Informasjon om produktets pris i forhold til lignende produkter på markedet, eventuelt inkludert hvor man kan kjøpe det til den beste prisen.
 6. Brukerkommentarer og Tilbakemeldinger: Seksjon der andre brukere kan legge igjen sine egne erfaringer, spørsmål eller tips knyttet til produktet.
 7. Sikkerhetsinformasjon: Viktige påminnelser om sikker bruk, lagring, og rengjøring for å forhindre skade eller infeksjon.
 8. Sammenligninger: Noen anmeldere kan sammenligne flere produkter side ved side for å hjelpe brukere med å ta en informert beslutning.
 9. Innhold for Nybegynnere: Spesifikke anbefalinger eller guider for de som er nye til seksuelle hjelpemidler, og trenger veiledning om hvor de skal begynne.
 10. Kategorisering etter Formål: Seksuelle hjelpemidler kan være designet for forskjellige formål, som stimulering av spesifikke områder, parlek, BDSM, osv. Anmeldelser kan kategoriseres etter disse formålene for lettere navigasjon.
 11. Oppdateringer: Ettersom teknologien og designet bak seksuelle hjelpemidler stadig utvikler seg, kan anmeldere gi oppdateringer om nye funksjoner eller versjoner av tidligere anmeldte produkter.
 12. Intervjuer med Produsenter: Noen nettsider kan inkludere intervjuer med skaperne eller produsentene av sexleketøy for å gi leserne innsikt i designprosessen, intensjonen bak produktet, eller annen nyttig informasjon.