Å handle på nett har mange fordeler. De aller fleste nordmenn kjøper alt fra dagligvarer til verktøy på nett, og forskjellige strømmetjenester har erstattet tilnærmet alt salg av musikk og film på fysiske medier. Det er til og med mange nordmenn som har erfaring med å bestille en helt ny bil digitalt.

Netthandel er enkelt og miljøvennlig

Da er det også helt naturlig at fler og fler kjøper kjøleskap og andre hvitevarer på nett. Det er svært enkelt, kjøp hos whiteaway.no, velg leveringsalternativ og vent på at kjøleskapet dukker opp hjemme.

Netthandel har også flere miljøfordeler sammenlignet med å handle i en fysisk butikk. Transporten skjer effektivt sammen med andre leveringer, og dessuten er det mer effektivt at all logistikk tar utgangspunkt i et sentrallager.

Vær ekstra nøye med mål, husk på dørens retning og tilkobling til strøm og vann

Det kan være litt utfordrende å se for seg størrelsen til et kjøleskap du kjøper på nett, når du ikke har noe fysisk skap å se og måle på. Derfor er det ekstra nøye at du måler godt hjemme og passer på at skapet virkelig passer til området det skal plasseres på. Husk på at det noen ganger er nødvendig med litt ekstra klaring. De aller fleste kjøleskap kan hengsles om relativt enkelt, men det er likevel lurt å tenke nøye over hvilken retning døren kommer å bevege seg – slik at du er forberedt på eventuelle justeringer.

Tilkobling av strøm er vanligvis ikke noen stor utfordring, i og med at kjøleskap kobles til en vanlig stikkontakt. Likevel kan det noen ganger være litt vanskelig å få på plass støpselet bak kjøleskapet, så ta gjerne en titt på hvordan ledningen er festet på det nye skapet. Skjøteledning anbefales ikke. Husk i tillegg å bestille rørlegger hvis du trenger nytt vannopplegg til for eksempel isbitmaskin i skapet.