Det å holde følge med teknologien er ikke alltid det letteste. Man kan jo ta en TV som et godt eksempel. Du kjøper kanskje toppmodellen i år, som har alt det nyeste, med 8K og alt det der. Men neste år så er den ikke det aller nyeste, den er tvert imot litt utdatert, i hvert fall om du ser på hva som anses for å være toppmodellen. Ikke at det nødvendigvis er noe galt med det, fordi en ny TV fungerer fortsatt veldig godt, men du har ikke det aller nyeste.

Men om du for eksempel ser etter en seng, og ikke har kjøpt en seng på noen år, så kan du virkelig regne med at teknologien og oppmerksomheten på detaljer i nye senger har gått kraftig opp. De blir bygget opp på helt andre måter i dag enn tidligere, hvor for eksempel man kan helt nøyaktig måle hva fjærtettheten er. Fjærtetthet har alltid vært viktig, men i dag er det i mye større grad en vitenskap rundt det, noe som gjør kvaliteten på sengen enda bedre.

For eksempel så kan du gå inn på Bedre Netter, og kjøpe en seng for deg og din partner. Da vil du finne at du kan velge fasthet på begge sider av sengen. Så om du er tyngre enn partneren din, så kan du velge en hardere fasthet for deg selv, og en egen fasthet som passer for partneren din. Det betyr at ingen av dere behøver å gå på kompromiss, og at begge får den perfekte kvaliteten når det kommer til søvn.

Greit å erfare selv

Så er det kanskje noe du sier ikke er så viktig. Det er sannsynligvis fordi du ikke selv har erfart en slik opplevelse. Men det er noe du bør teste selv, og da tenker du kanskje at man ikke kan teste en seng? Vel, hos Bedre Netter så kan du faktisk det, fordi de har 100 dagers prøveperiode. Det betyr at du kan bestille seng, og ha den i over 3 måneder, før du bestemmer deg for om du vil ha den eller ikke. Og utenom det å se på prisen og risikoen ved å kjøpe en seng du kanskje ikke liker, så er det utrolig nyttig. Fordi ris og alt det der er viktig, men det å sove godt er viktigst.

Og det at man får muligheten til å teste sengen skikkelig, og se om du sover godt på den, er helt avgjørende. Spesielt med tanke på at du kjøper sengen på nettet, så du får ikke sett den i en fysisk butikk, hvor du kan få «feelingen» av den, for å si det sånn.

Takket være at teknologien har kommet så langt de siste årene så vil du sannsynligvis få en ny opplevelse når du bruker en splitter ny seng for første gang. Det vil rett og slett føles bedre og mer komfortabelt, og når det gjør det, så er det mye høyere sannsynlighet for at du kommer til å sove bra.