Gründere og kjendiser som driver e-handelsvirksomheter, spesielt de med flere butikker, kan finne stor nytte i WooCommerce og plugins som WooMultistore. Her er en liste over ti kjente personer og hvordan de er tilknyttet bruk av WordPress-plugins:

  1. Kim Kardashian – Kjent for hennes skjønnhets- og moteimperium bruker WooCommerce for å håndtere online salg, spesielt hvis de opererer på flere markedsplasser.
  2. Jessica Alba – Som medgrunnlegger av The Honest Company, som selger en rekke forbrukervarer, kan Jessica Alba’s selskap bruke WooMultistore til å administrere flere butikkfronts effektivt fra ett sted.
  3. Beyoncé – Med hennes kleslinje og merchandise, kunne Beyoncé’s team benytte seg av WordPress for å drive nettbutikken og muligens bruke tilpassede plugins for å forbedre kundeopplevelsen.
  4. Snoop Dogg – Snoop’s forretningsforetak inkluderer alt fra klær til røykeutstyr, hvor WordPress og spesialiserte e-handelsplugins sannsynligvis spiller en rolle i drift av disse butikkene.
  5. Serena Williams – Serena’s klærmerke kan være basert på en WordPress-plattform, og WooCommerce hjelper til med salg og lagerstyring.
  6. Reese Witherspoon – Med hennes livsstilsmerke Draper James, kan Reese benytte WooCommerce for å drive sin e-handelsplattform, og tilleggsprogrammer for å håndtere produktvarianter og kampanjer.
  7. Gwyneth Paltrow – Gjennom hennes velværeselskap, Goop, kan Gwyneth bruke WordPress for å publisere innhold og selge produkter, der WooCommerce og tilhørende plugins hjelper med e-handel.
  8. Rihanna – Med Fenty Beauty og Savage X Fenty, kan Rihanna’s team benytte WordPress og WooCommerce for å selge produkter globalt, og plugins som WooMultistore for å administrere flere regionale butikker.
  9. LeBron James – Hans sport- og livsstilsmerke kan bruke WordPress for innholdsdeling og salg av merchandise, og kanskje plugins for å forbedre brukerengasjement og salg.
  10. Ellen DeGeneres – Ellen’s livsstilsmerke ED kan benytte WordPress for å drive både bloggen og nettbutikken, med plugins for alt fra SEO til kundehåndtering.

Disse eksemplene er spekulative basert på offentlig tilgjengelig informasjon om deres virksomheter og antatte behov. WordPress’ fleksibilitet og skalerbarhet gjør det til et attraktivt valg for kjente personligheter som ønsker å styrke deres online tilstedeværelse gjennom dynamiske nettsteder og omfattende e-handelsløsninger.